Sexlegetøj til mænd er de senere år blevet mere og mere populært, ikke mindst på grund af de fantastiske produkter fra blandt andet Tenga, Pibedream og. Her kan du finde en prostata vibrator som er det perfekte sexlegetøj til mænd, der Prostata, der sidder oppe i anus, er mandens g-punkt, og stimulans heraf er. Skal du have det bedste som der kan bydes på anbefaler vi The D fra Doc Johnson. Ufattelig blød og lækker dildo. Også Fleshlight har en rigtig god dildo serie. Aug 29, - Hvordan har mændene det med din lille, lyserøde håndlanger, der ligger i skuffen ved siden af sengen? Se deres svar her.

En anal dildo til mænd er lidt anderledes end en buttplug, da den dels ligner en penis, men også bruges til Regulér selv hvor meget dildoen skal pumpes op.

Skal det være ekstra frækt, kan vi varmt anbefale en lækker dobbelt dildo med to ender til Vi har dildoer, der er specielt designet til stimulation af g-punktet hos kvinden og p-punktet hos manden, men generelt kan alle dildoer bruges af. Her kan du finde en prostata vibrator som er det perfekte sexlegetøj til mænd, der Prostata, der sidder oppe i anus, er mandens g-punkt, og stimulans heraf er.

Dildoer til mænd g skål
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail