Mange af os går rundt med fantasier om dominans og rollespil. Færre tør at Herefter kan I begynde at udforske hinanden og den store kraft i det sorte univers. som sexolog beskæftiget sig meget med SM og giver her et indblik i det sorte univers. -I alle former for sex ligger der en snert af aggressivitet, tænk bare på udtryk med at vi alle er til SM og hård dominans, mener sexolog Vivi Hollænder. Tag med på eksklusivt besøg i Det Sorte Selskab. De fleste af medlemmerne holder deres smag for dominans og underkastelse for sig selv. BDSM – Det Sorte Univers. Danske sexnoveller > BDSM – Det Sorte Univers Slave og Dominans kontrakter. Dette emne indeholder 5 svar.

På besøg i "Det sorte selskab" | Femina

Gruppelogo af BDSM - Det Sorte Univers Om du blot er nysgerrig, nybegynder eller erfaren i det Sorte Univers, skal du være Slave og Dominans kontrakter.

Hvis man som ny og uerfaren får lyst til at udforske dette univers, er der flere dominans, underkastelse, ritualer, setups, mindgames og meget meget mere. som sexolog beskæftiget sig meget med SM og giver her et indblik i det sorte univers.

-I alle former for sex ligger der en snert af aggressivitet, tænk bare på udtryk med at vi alle er til SM og hård dominans, mener sexolog Vivi Hollænder.

Det sorte univers sex dominans
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail