Guide: 8 tips til at have 'sex' over telefonen med den samme mand i lang tid, men som kan sende ham en lille fræk sms fra morgenstunden. Det nye forspil: Send en fræk sms. Det nye forspil: De ord Vi sexter på livet løs, og hvis du ikke allerede gør det, burde du måske overveje det. Danskere flirter som aldrig før på mobilen. Og en ny undersøgelse har netop vist, hvilke knapper du skal trykke på, for at det virker. Sexter du den fyr, du mødte i byen i weekenden, som du egentlig ikke kender? Hvis du kan se, at han har modtaget din frække SMS, men ikke har svaret med, så er det en god idé at omdøbe hans navn på din telefon.

Guide: 8 tips til at have 'sex' over telefonen med den samme mand i lang tid, men som kan sende ham en lille fræk sms fra morgenstunden. Sådan lød en 'fræk' SMS til årige Karoline Toft fra Frederikshavn. I første omgang troede hun, at det var en veninde, der lavede sjov, men. Det nye forspil: Send en fræk sms.

Det nye forspil: De ord Vi sexter på livet løs, og hvis du ikke allerede gør det, burde du måske overveje det.

Det nye forspil: Send en fræk sms | Femina

Danske singler sender gerne frække sms'er med fantasier, tilbud og billeder frække og flirtende beskeder med tilbud, billeder eller en sexet. Du ville vel også selv elske at få sådan en SMS? først at spørge om hvad han laver, og så bagefter skrive en fræk besked til ham, hehe  Sexede SMS'er. Danskere flirter som aldrig før på mobilen. Og en ny undersøgelse har netop vist, hvilke knapper du skal trykke på, for at det virker.

Frække sms er tlf sex
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail